garden

Hoveniersbedrijf Den Helder

Hoveniersbedrijf Roel Braas staat voor u klaar in de Gemeente Den Helder.

Hovenier Den Helder

Hoveniersbedrijf Roel Braas bedient zijn klanten uit Den Helder graag. U kunt bij ons hoveniersbedrijf terecht voor een breed pallet aan diensten. Wij bedienen onze klanten uit Den Helder onder andere met: tuin aanleg, tuinonderhoud, sierbestrating, en tuinontwerp.

Hoveniersbedrijf Den Helder kan bogen op ruim 15 jaar hoveniers ervaring waardoor u er van verzekerd bent dat u een partij in huis haalt met kennis van zaken.

 

tuinbeplanting

Creatieve hoveniers uit Den Helder

Hoveniersbedrijf Den Helder  is goed in het maken van een tuinontwerp op basis van uw wensen. Wij hebben veel ervaring met verschillende soorten tuinen. Wij zijn in de regio Den Helder en Julianadorp ook door zowel particulieren als bedrijven in te schakelen.

Wij werken met een gezellig team van ervaren, flexibele maar ook creatieve hoveniers die inspelen op uw vragen en wensen. Wij denken altijd met u mee en geven  u graag goed  advies.

Door persoonlijke aandacht voor onze klanten, staat u als klant altijd centraal. Bij Hoveniersbedrijf Roel Braas is het een feit dat wij ons altijd aan de gemaakt afspraken houden. U weet bij ons hoveniersbedrijf precies wat u kunt verwachten; een strakke tuin in Den Helder, volledig naar uw wensen.

1

Maak een afspraak

2

Vrijblijvend gesprek

3

Snelle levering
Terrassen
Vlonders
Sterk in
Houtwerk
Neem contact op

Gemakkelijk, snel en vrijblijvend. 

Sierbestrating en Bestrating in Den Helder

Sierbestrating is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening die hoveniersbedrijf Roel Braas levert. Door nieuwe sierbestrating aan te leggen of  een nieuwe bestrating kunt u op een vrij eenvoudige wijze uw tuin een volledig nieuwe feel / look geven. Wij denken graag met u mee, op welke wijze dit het beste in gezet kan worden en wat de verdere mogelijkheden zijn.

Sierbestrating is een echte ambacht

Bij Hoveniersbedrijf  Den Helder is werkelijk alles mogelijk betreffende uw sierbestrating, omdat wij ruim 15 jaar ervaring in huis hebben. Wij bieden ruime mogelijkheden betreffende maatwerk. Dus u heeft ook veel mogelijkheden betreffende  vormen en figuren. Daarnaast adviseren wij u graag bij het ontwerp. Heeft u vragen? Neem gemakkelijk contact met ons op wij staan voor u klaar!